Anno Accountants gaat verhuizen

Samenwerken is groeien

Om tot de beste financiële keuzes voor jouw bedrijf te komen is een juiste samenwerking van essentieel belang. Jij geeft aan wat je wilt, je accountant weet wat mogelijk en verstandig is. Alleen door open te communiceren krijgen wij inzicht in jouw situatie en kunnen wij je voorzien van advies op maat. Hiermee werken we samen aan de groei van jouw bedrijf.

Wij zijn Anno Accountants

We zijn een accountantskantoor dat is gevestigd in het centrum van Schaijk en dat in 2012 is opgericht. De naam Anno Accountants komt niet uit de lucht vallen. Anno betekent ‘in het jaar’ volgens de Van Dale. Iets waar we als accountants altijd mee bezig zijn: fiscale jaren, boekjaren en jaarrekeningen. Een begrip dat zowel betrekking heeft op het verleden, het heden als de toekomst. Een andere betekenis van anno is ‘nu’. In de huidige regelgeving en bureaucratie veranderd er dermate veel dat alle kleine wijzigingen voor velen niet meer bij te houden zijn. Met de naam Anno willen wij laten zien dat wij meegaan met de tijd en u proactief benaderen voor de u relevante gewijzigde regelgeving.

Wie zijn de gezichten achter Anno Accountants?

 

Paul Kling

Bij een accountant denkt men al snel aan iemand die de hele dag met de neus in stoffige dossiers zit. Accountancy is echter een heel sociaal en afwisselend vak. Wij vinden dat een goed advies begint bij het kennen van het bedrijf en de toekomstplannen van de klant. Persoonlijk en direct contact met ondernemers vind ik belangrijk.

Regelgeving verandert continu. Daarop kunnen inspringen en de verdergaande gevolgen overzien, dat zie ik als een uitdaging. Daarnaast haal ik veel voldoening uit het begeleiden van ondernemers op aministratief en fiscaal gebied.

Voordat Anno Accountants werd opgericht, behaalde ik mijn bachelor HBO Bedrijfseconomie. Ik ben opgeleid tot Accountant-administratieconsulent (AA) en ik heb uitgebreide ervaring opgedaan bij een ander kantoor. In 2015 heb ik de opleiding tot RB Belastingadviseur afgerond. Hiermee wil ik aangeven dat we het belangrijk vinden om ons te blijven verdiepen in het vak.

Bert van der Heijden

Het juiste advies begint bij het begrijpen van de situatie van de klant. Ik heb in mijn loopbaan veel ervaring opgedaan, niet alleen als relatiebeheerder maar ook als ondernemer. Hierdoor herken ik de vele kansen en bedreigingen die op uw pad kunnen komen. Juist door een goede relatie met u op te bouwen ben ik in staat u te voorzien van de gepaste informatie.

Voordat Anno Accountants werd opgericht, heb ik 10 jaar gewerkt op een administratiekantoor. Allereerst in de functie van Assistent-Accountant en vervolgens als relatiebeheerder. Hier heb ik klanten voorzien van advies over uiteenlopende onderwerpen op administratief en fiscaal gebied.

In de ruim 10 jaar die daarop volgden heb ik een eigen administratiekantoor gehad. Dat kantoor is later samengegaan met een accountantskantoor.

De basis is gelegd met de opleiding HBO SPD Bedrijfsadministratie. Ik heb mijn kennis altijd op peil gehouden door diverse opleidingen te volgen. Zo heb in 2014 de studie tot Fiscaal Adviseur afgerond. Op deze manier kan ik klanten nog beter van dienst zijn.

Anno Accountants

Een tekst op een website kan natuurlijk nooit een volledig beeld geven van wie wij zijn. Een oriënterend gesprek is vrijblijvend. Neem daarom gerust contact met ons op.

Maak een afspraak